Únor 2011

HOLLY MARIE COBS

16. února 2011 v 19:15 | VENPATÍK |  CHARMED
Povolání: Herečka, producentka
Věk: 37
Datum narození: 3. 12. 1973
Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec   
Výška: 157 cm

Životopis

Její mamince Laurelai Combs (později si budovala kariéru jako zpěvačka a herečka) bylo pouhých čtrnáct let, když otěhotněla. Hollyini rodiče se sice vzali, ale po dvou letech se rozvedli. Navzdory tomu všemu se ale Laurelai o Holly dobře starala. Možná už proto, jaké měla její matka zkušenosti, zůstala Holly Marie Combs jedináčkem. Své první tetování si nechala udělat v patnácti, když bylo její matce třicet. Bydlely spolu. Byly nejlepšími kamarádkami a zároveň nejhoršími nepřáteli. V patnácti měla v bocích 115 cm!

Jako malá chtěla být mořským biologem a její nejoblíbenější předmět ve škole byla angličtina, nejhorším naopak matematika. Studovala na Dětské profesionální škole v New Yorku. Holly je velkým milovníkem zvířat. Má doma 3 koně (Jesse, Jake, Jezebel), 5 psů (Hugo, Travis, Sugar, Thunder a Lola - té dala jméno Lin, Alyssina máma J), 2 kočky (Blue, Selena), 3 papoušky (Lollipop, Flower, Glow), a potom další (nepojmenované): koně, kočku, psa, 5 králíků, želvu a 4 rybky. Dále v létě pečuje o 2 třídní křečky z Lyndon Storm. Jeden z nich má jen tři nohy. Když byla Holly mladší, měla také sibiřského huskyho jménem Wiley. Sedm let byla také vegetariánkou.

Jinak o sobě tvrdí, že je "domácí člověk" a ráda jen tak zahradničí, stará se o svá zvířata a samozřejmě o svého prvního syna Finleyho Arthura, kterého má se svým manželem Davidem Donoho. Její nejoblíbenější kuchyně je italská. Ve svém domě v Bell Canyon Area v údolí San Fernando v Kalifornii prý nemá ani televizi. Přesto má své oblíbené pořady (X-Files, Přátelé, Mad About You), na které se občas někde podívá. Hollyin nejoblíbenější herec je Andy Garcia a nejoblíbenější film Wild At Heart.

Spolupracovala už s Tomem Cruisem a Susan Sarrandon. Chtěla by se dostat k práci s Oliverem Stonem. Při konkurzech na role působí jako ta nejtišší myška, ale přitom si svou ctižádostí a cílevědomostí vybuduje vždycky pozici, ze které jí už nikdo nikdy nevystrnadí. Jako Kimberly Brock v PICKET FENCES byla inteligentní dívkou z malého města ve Wisconsinu. 89epizodní seriál byl žánrově krimi-drama a pojednával o "Brockovic" rodině.

Při natáčení ČARODĚJEK se prý Holly Marie Combs jednou dívala do zrcadla a ono prasklo. Její nejoblíbenější epizody jsou Všechno zlé pro něco dobré (1x1) a Procitnutí (2x12). Holly a Shannen Doherty byly nejlepší kamarádky už 8 let před tím, než začaly hrát v Čarodějkách. Mezi natáčení ráda sleduje talk show s Alyssou Milano. Každý týden večeřela u Alyssy a u Shannen na ranči zase venčila své koně.

Holly Marie Combs ráda poslouchá country, ale také skupiny The Supremes a U2. Je také velkou fanynkou skupiny Remy Zero, kde je hlavním zpěvákem Alyssin ex-manžel Cinjun Tate. Možná i proto byla nadšená, když se mohla stát družičkou na Alyssině svatbě právě s ním. Myslí si, že nejvíc sexy chlap na WB je Joshua Jackson. Má ráda hraní scrable.

Podporuje charitu Thursday´s Child na pomoc teenagerům na útěku, protože říká, že ona sama neměla nejideálnější mládí… Kromě pořadů o ČARODĚJKÁCH účinkovala v show Sharon Osbourne a dělala hostesku na předávání cen "Nickelodeon Kids Choice Awards". V roce 2002 byla vyhlášena časopisem FHM jako 62. nejvíc sexy žena světa. V roce 2003 pak 78. v časopise Stuff.

26.10.2006 se jí narodil druhý syn - Riley Edward Donoho

V roce 2008 natáčí seriál Mistresses, kde hraje roli Jane. Tento seriál je trochu kultovnější než její minulé projekty. V překladu název znamená Milenky. Holly o své postavě říká, že je trochu odlehčením celého seriálu.

26.6.2009 se jí narodil třetí syn Kelley James Donoho.

Zajímavosti:
Výška : 1,55 m
Náboženství: Protestantské
Oblíené jídlo: Italské
Studia: Professional Childrens School, New York
Koníčky : Koně, zahradničení


Filmografie

Jako herečka
2010 -Pretty Little Liars role: Ella Montgomery
2009 -Mistresses role: Janey
2007 -Point of Entry role: Katherine Alden
2003 -Oh My Goddess!: Part 1 role: Piper Halliwell
2003 -Jane má schůzku (See Jane Date) role:
Natasha Nutley
2001 -A Knight to Remember role: Piper Halliwell
2001 -Loomis role:
Emily Jennings
2001 -Noční můry (Nightmare Room, The)
2001 -Dannyho parťáci (Ocean's Eleven) role: sama sebe
1998 -Čarodějky (Charmed) role: Piper Halliwell
1997 -Mámin vrah (Daughters) role: Alex Morrell
1997 -Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder role: Diane Zamora
1996 -Relativity role: Anne Pryce
1996 -Sins of Silence role:
Sophie DiMatteo
1996 -Vector role: Maggie St. James
1995 -A Reason to Believe role: Sharon
1994 -Srdce si nedá poroučet (Perfect Stranger, A) role: Amanda Hale
1992 -Chain of Desire role: Diana
1992 -Dr. Giggles role: Jennifer Campbell
1992 -Picket Fences role: Kimberly Brock
1992 -Simple Men role:
Kim
1989 -Narozen 4. července (Born on the Fourth of July) role: Jenny
1989 -Povídky z New Yorku (New York Stories) role: Costume Party Guest
1988 -Sweet Hearts Dance role: Debs Boon
1956 -As the World Turns role: Candice Young

Jako scénáristka
2009 -Mistresses

Jako producentka
2009 -Mistresses
2003 -Oh My Goddess!: Part 1
1998 -Čarodějky (Charmed)




FOTKY:



















ALYSSA MILANO-a vše o ní

16. února 2011 v 19:02 | VENPATÍK |  CHARMED
její oficiální stránky:

Datum narození: 19. 12. 1972
Místo narození: Brooklyn, New York, USA
Znamení: Střelec  
Výška: 157 cm

Životopis

Alysa Jayne Milano má mladšího bratra Coryho a její rodiče jsou Tom a Lina. První významnější roli roztomilé dcery Tomyho Danzy Samantha ve filmu "Who's The Boss?" (1984). Od této doby pošla mnoha změnami image v jejích dalších filmových rolích a televizních vystoupení.

Po filmu "Who's the Boss?", měla krátké popové období na počátku devadesátých let, v této době několik popových alb, velmi úspěšných v Japonsku a Evropě. Prakticky je mnoha lidmi v těchto zemích považována více za zpěvačku, nežli herečku.

Jedna z prvních opravdových rolí jako dcera Arnolda Schwarzeneggara ve filmu "Commando" (1985) O několik let později se objevila v další významné roli v dobrodružném filmu"Double Dragon" (1993). Následně se objevila v několika rolích svůdnice v erotických thrillerech "Embrace of the Vampire"(1994) , "Poison Ivy "(1996) a filmu, který nejvíce přitahoval pozornost "Fear" (1996), ve kterém si zahrála po boku Marka Wahlbergera
a Reese Witherspoon.

V roce 1995 se Alyssa objevila v epizodě "The Outer Limits", kde hrála mladou ženu, která přijde do kontaktu s mimozemskou formou života, která z ní udělá sexuálního štvance. Tato epizoda byla natočena ve dvou verzích, jedna pro kabelovou televizi, kde je nahá, druhá pro normální TV bez nahoty. Tato epizoda měla největší sledovanost z celé série.

V komediálním dramatu "Glory Daze"(1996) se zase objevila po boku Bena Afflecka, poté opět následoval thriller " Below Utopia"(1997) s Ice-T a kouzelně neobvyklé komedii "Hugo Pool"(1997) s Malcolmem McDowellem, Seanem Pennem a Patrickem Dempsey.

V 1997 Alyssa hrála v Disney filmu "Gold Rush" a poté se na plný úvazek vrátila k televizním seriálům. V "Melrose Place" hraje Jennifer Mancini, mladší sestru Michael Mancini. Byla v seriálu 2 sezóny a poté přešla do jiného seriálu producenta Aaron Spelling "Charmed"(1998). Alyssa spolu s Shannen Doherty a Holly Marie Combs hrají tři sestry, užívající jejich sílu ke konání dobra. Tento seriál je již ve třetí sezoně a stále se na kanálu WB drží ve špičce sledovanosti.

Alyssa Jayne Milano je rozvedená, jejím exmanželem je zpěvák Cinjun Tate. Má ráda hokej, hraje na flétnu a na piano. Permanentně se drží v TOP stovce nejvíce sexy žen světa.


Filmografie

Jako herečka
2011 -Týden bez závazků (Hall Pass) role: Grace
2010 -Alyssa Milano's Evolution: Jersey Shore role: Alyssa
2010 -DC Showcase Original Shorts Collection role: Aimee Brenner(voice)
2010 -DC Showcase: The Spectre role:
Aimee Brenner(voice)
2010 -My Girlfriend's Boyfriend role:
Jesse Young
2010 -Romantically Challenged role: Rebecca Thomas
2009 -Castle na zabití (Castle) roleKyra Blaine
2009 -The Uncler role: Lady Liberty
2008 -Ghostbusters: The Video Game role: Dr. Ilyssa Selwyn
2008 -I Won't Die with a Little Help from My Friends: Part 1 role:
Billie
2008 -I Won't Die with a Little Help from My Friends: Part 2 role:
Billie
2008 -Killerball role: Billie
2008 -Love Octagon role: Billie
2008 -Patologie (Pathology) role: Gwen Williamson
2008 -Single with Parents role:
Louisa
2008 -Stole a Motorcycle role: Billie
2008 -Wisegal role:
Patty Montanari
2007 -Reinventing the Wheelers role: Annie Stevens
2007 -The Blue Hour role: Allegra
2005 -Blink 182: Greatest Hits role: Josie (segment "Josie")
2005 -Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone role:
26
2005 -My Name Is Earl role: Billie
2004 -Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom roleApril
2003 -Velké dítě Dickie Roberts (Dickie Roberts: Former Child Star) role: Cyndi
2003 -Oh My Goddess!: Part 1 role:
Phoebe Halliwell
2002 -Supersvůdníci 2 (Buying the Cow) role: Amy
2002 -Kiss the Bride (Polibte nevěstu) role: Amy Kayne
2001 -A Knight to Remember role: Phoebe Halliwell
2001 -Diamond Hunters role: Tracey Van der Byl
2001 -Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství (Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure) role: Angel
1998 -Čarodějky (Charmed) role: Phoebe Halliwell
1998 -Fantasy Island role: Gina Williams
1998 -Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure role: Frances Ella 'Fizzy' Fitz
1997 -Below Utopia role: Susanne
1997 -Hugo Pool role: Hugo Dugay
1996 -Milenec nebo vrah (Fear) role: Margo Masse
1996 -Glory Daze role: Chelsea
1996 -Jimmy Zip role: Katie
1996 -Jedovatý břečťan 2: Lily (Poison Ivy II) role:
Lily Leonetti
1996 -Public Enemies role: Amaryllis
1996 -Všichni starostovi muži (Spin City) role: Meg Winston
1996 -Krutá Aljaška (To Brave Alaska) role: Denise Harris
1995 -"The Outer Limits" role: Hannah Valesic
1995 -Deadly Sins role: Cristina
1995 -V objetí upíra (Embrace of the Vampire) role: Charlotte Wells
1995 -The Surrogate role: Amy Winslow
1994 -Confessions of a Sorority Girl role: Rita Summers
1994 -Dvojitý drak (Double Dragon) role: Marian Delario, Power Corps Chief
1993 -Candles in the Dark role: Sylvia Velliste
1993 -Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (Casualties of Love: The Long Island Lolita Story) role: Amy Fisher
1993 -Conflict of Interest role:
Eve
1993 -The Webbers role:
Fan
1992 -Little Sister role:
Diana
1992 -Melrose Place role: Jennifer Mancini
1992 -Where the Day Takes You role: Kimmy
1990 -The American Film Institute Presents: TV or Not TV? role: Sarah
1989 -Living Dolls role: Samantha Micelli
1989 -Speed Zone! role:
Lurleen
1988 -Crash Course role: Vanessa Crawford
1988 -Dance 'Til Dawn role: Shelley Sheridan
1986 -Strašidlo Cantervillské (Canterville Ghost, The) role: Jennifer Canterville
1986 -Série rose role: Laura
1985 -Komando (Commando) role:
Jenny Matrix
1984 -Old Enough role:
Diane
1984 -Who's the Boss? role:
Samantha Micelli

Jako producentka
2010 -My Girlfriend's Boyfriend
2010 -Sundays at Tiffany's
2008 -Wisegal
2003 -Oh My Goddess!: Part 1
1998 -Čarodějky (Charmed)
1997 -Below Utopia


fotky:




















CBBVCBV
CNVBN
CNV
BNBNBN
CBBNV
BCV
BVC
B
CVNCB
BN
NBVNH
GFG
GF
RET
ona je nejhezčí♥♥♥

nejlepší a nejhezčí herečka na světě

15. února 2011 v 18:02 | VENPATÍK |  CHARMED
P:
ALYSSA MILANO JE  NEJLEPŠÍ A NEJHEZČÍ
MILUJU JU♥
RET
GF
GFG
NBVNH
BN
CVNCB
B
BVC
BCV
CBBNV
BNBNBN
CNV
CNVBN
CBBVCBV

gre

14. února 2011 v 18:20 | VENPATÍK |  JINÉ
TOPlist

PUSSYCAT DOLLS-FOTO

14. února 2011 v 18:09 | VENPATÍK |  HUDBA
ČLÁNEK PŮVODNĚ NAPSÁN PATY 12. června 2009 v 16:15 NA BLOGU pinkgirlspav.blog.cz




PUSSYCAT DOLLS JE PĚVECKO-TANEČNÍ SKUPINA
SONGY:
WHEN I GROW UP........TOTO JSOU JEJICH STRÁNKY:www.pcdmusic.com-pak dej videa
DON'T CHA
JAI HO
HUSH HUSH
BEEP
Ï HATE THIS PART
BUTTONS
BOTTLE POP
I DON'T NEED MAN
TOP OF THE WORLD
FLIRT
WAIT THE MINUTE
SWAY
STICKWITU
ATD...


FOTKY-


HLAVNÍ ZPĚVAČKA=NICOLE SCHERZINGER

KIMBERLY WIATT-VYMĚNILA SPOUSTU ÚČESŮ,ZAČALA S HNĚDOU KRÁTKOU PAK BLOND,KOHOUT A PAK ÚPLNĚ KRÁTKÉ BLOND

KIM=
TAK VYPADÁ DNES


celkový fotky kim
kimberly + ashley = nejlepší kámošky nade wše
kim a ash fotky

ASHLEY ROBERTS.BLONDÝNA BYLA A BUDE.
FOTKY:

JESSICA=ZMĚNILA SE K NEPOZNÁNÍ,Z ROVNÝCH VLASŮ SE TED STALA OFINA
JESS FOTKY:

MELODY THORTON=JE 2.HLAS NICOLE
MELODY FOTKY:
CARMIT BACHAR=BYLA NEJ KÁMOŠKA VŠECH,BOHUŽEL ZE SKUPINY ODEŠLA,ODEŠLA POMÁHAT DĚTEM

CARMIT FOTO:

SPOLEČNÉ FOTKY:


FOTKY NA ČERVENÉM KOBERCI


CHARMED-ČARODĚJKY-♥♥♥MILUJU JE HLAVNĚ ALYSSU

14. února 2011 v 18:01 | VENPATÍK |  CHARMED




SÍLA 3 JE TA NEJWĚTŠÍ SÍLA NA SVĚTĚ-HALLIWELL SISTERS TU SÍLU MAJÍ
SESTRY HALLIWELL-SESTRY JENKINS
ČARODĚJKY DÁVAJÍ NA NOVĚ V 7:50,ALE JE TO OD KONCE TAKŽE JEŠTĚ TAK 5.DÍLŮ A JE KONEC.
PAIGE S PRUE,PIPER A PHOEBE NEŽILA A NIKDY DŘÍV JE NEPOZNALA

!TOTO POŘADÍ JE PODLE TOHO JAK SE NARODILY-PRUE JE NEJSTARŠÍ-PIPER MLADŠÍ-PHOEBE-MLADŠÍ NEŽ PPER-PAIGE NEJMLADŠÍ!
!TÍM POSLEDNÍ MANŽEL JE MYSLENO TEN S KTERÝM ZŮSTALA UŽ NA FURD!

PRUE HALLIWELL=SHAINEN....-ZEMŘE NA ZAČÁTKU-JE NEJSTARŠÍ SESTRA

PIPER HALLIWELL=HOLY MARIE COBS-STANE NEJSTARŠÍ AŽ ZEMŘE PRUE

PHOEBE HALLIWELL=ALYSSA MILANO-JE ŠÉFREDAKTOKOU BUDE MÍT 2-3 MUŽE

PAIGE MATTHEWS=ROSE MCGOVAN-NA ZAČÁTKU NEVÍ ŽE MÁ SESTRY,NEŽILA S NIMI-NA PŮL SVĚTLONOŽ

BILLIE JENKINS-OBĚVÍ SE ke konci A SESTRY JI BUDOU UČIT ČAROVAT

CHRISTY JENKINS=-SESTRA BILLIE-KDYŽ BYLA BILLIE MALÁ KRISTIE UNESL DÉMON,BILLIE JI TED ZAČLA HLEDAT KDYŽ JE ČARODĚJKA-KRISTIE JE ALE DÉMONKA TAKY A SNAŽÍ SE BILLIE DOSTAT NA SVOU ZLOU STRANU

LEO WYATT=BRIAN KRAUSE-MANŽEL PIPER,BUDOU MÍT 2 SYNY-SVĚTLONOŽ ČARODĚJEK ANEB.BÍLÝ ANDĚL-UMÍ LÉČIT-PAK AVATAR-PAK NIC

COLE TURNER=JULIAN MCNĚJAKEJ-2.RUKA ZDROJE-1.MANŽEL PHOEBE-1.-DÉMON BALTHAZAR-POTOM-ČLOVĚK-POTOM ZASE DÉMON-A PAK ZDROJ(INFORMACE=ZDROJ WŠEHO ZLA)ČARODĚJKY HO BUDOU MUSET ZABIT KDYŽ ZJISTÍ ŽE JE ZDROJ

MAMKA PATTY HALLIWELL=-PATTY JE MÁMA VŠECH 4.SESTER-ZEMŘELA KDYŽ HOLKÁM BYLO TAK-5-

BABI PENNY HALLIWELL=-BABIČKA HOLEK A MAMA PETTY-ZEMŘELA KDYŽ HOLKÁM BYLO TAK 17

WYATT HALLIWELL=1.SYN PIPER A LEA-MÁ SAMO WYSPĚLEJŠÍ SÍLU NEŽ TY 3

CHRIS HALLIWELL=2.SYN PIPER A LEA-JEŠTĚ NEŽ PIPER ZJISTÍ ŽE HO ČEKÁ TAK BUDE VĚDĚT JAK BUDE VYPADAT,PROTOŽE SE OBJEVÍ UŽ JAKO DOSPĚLÍ
TATA VICTOR BENNETT=-TÁTA PRUE,PIPER A PHOEBE A MANŽEL PATTY

SAM WILDER=TÁTA PAIGE A PŘÍTEL PATTY
HENRY MITCHELL=POSLEDNÍ MANŽEL PAIGE-POLICISTA

CUPID(COOP)=POSLEDNÍ MANŽEL PHOEBE-NEMÁ PŘIJMENÍ,PROTOŽE MÁ KOUZELNÉ SCHOPNOSTI

DERRIL MORRIS=JEJICH VĚRNÝ PŘÍTEL-VÍ O JEJICH SCHOPNOSTECH-POLICISTA

ANDY TRUDEAU=JEJICH WERNÝ PŘÍTEL UŽ OD MALIČKA-POLDA-PARTAK DERRILA-ZEMŘE

DAN GORDON=1.PŘÍTEL PIPER-SOUSED HOLEK-DOZVÍ SE ŽE JE PIPER ŽARODĚJKA A UŽ SE NIKDY NEUKÁŽE



FOTKY:



PRUE-

PIPER-

PHOEBE-

PAIGE-
BILLIE-
CHRISTY-
LEO-
COLE-
COLE-BALTHAZAR-


WYATT=

BABI,CHRIS A WYATT-
CHRIS-
CHRIS DOSPĚLÍ
PETTY-POKUD SE PTÁTE PROČ JE NA TETO FOTCE NAPSANÝ 1.-7.SÉRIE A JÁ SEM NA ZAČÁTKU NAPSALA ŽE JE MRTVÁ TAK TO PROTO ŽE SE TA NĚKDY OBJEVILA ,ALEBYLA JEN DUCH
PENNY-TAKY DUCH,OK?-
VICTOR-
SAM-
HENRY-
CUPID-
DERRIL-
ANDY-
DAN-


ZDROJ-
FOTO:




FOTKY SVATEB-
FOTKY 2 LIDÍ




PHOEBE + COLE=♥♥♥
FOTO:

PIPER + DAN=1VL♥♥♥
FOTO:

ANIMACE---

ZNAK ČARODĚJEK-
ROZVRHY ČARODĚJEK-





charmed-ten nejlepší seriál pro paty

14. února 2011 v 17:53 | VENPATÍK |  CHARMED
TAK TADY JE DOCELA DOST FOTEKKK ČARODĚJEK-











NEJ SERIÁLY

10. února 2011 v 17:00 | VENPATÍK |  SERIÁLY A FILMY A TV
PÁR NÁVRHŮ NA SUPER SÉROŠE

ŽENATÝ SE ZÁVASKY:nova cinema 19:30




ČARODĚJKY:prima cool 15:05



PŘÁTELÉ:prima 14:05



ÚTĚK Z VĚZENÍ


ODLOŽENÉ PŘÍPADY





Streetdance 3D | Trailer D (2010)

9. února 2011 v 17:08 | VENPATÍK |  SONGY A UKÁZKY A KOUSKY Z FILMŮ A SERIÁLŮ
P:nejlepší-ten film jsem viděla víc jak 100x-to může potvrdit jak venda tak rodina

GEORGE SAMPSON-VÍTĚZ BRITAINS GOT TALLENT 2008
DIVERSITY-VÍTĚZOVÉ2009
TO VŠE VE FILMU