Březen 2011

WYATT HALLIWEL-Z CHARMEDEK-fakt mazec

31. března 2011 v 20:18 | VENDA A PATY |  SUPER KLIPY

SNOOP DOOG-SWEAT(verse od davida guetty

31. března 2011 v 19:52 | PATY |  super songy
super songgg fakt

rytmus-jebe

31. března 2011 v 19:48 | PATY |  SUPER KLIPY
toť to je krása aPastelky ještě větší

JSI TU POPRVÉ-PRŮZKUM

30. března 2011 v 16:24 | PATY
AHOOJ,TAK TED SE PRACUJE NA TOMTO PRŮZKUMU

ZDA LI SI TU POPRVÉ

1)V ANKETĚ PLS KLIKNI

2)MŮŽEŠ NAPSAT KOMENTÁŘ

3)MĚLA BYS NAPSAT KOMETÁŘ O TOM ZDA LI SE TI TU LÍBÍ



MOC VÁM DĚKUJEME ŽE JSTE SI TO ŘEČETLI A TEN KDO SI TO PŘEČETL PROSÍME AT KLIKNE


DĚKUJE.......VENdaaPAta


SUPERSTAR-2011

28. března 2011 v 19:30 | PATY |  HUDBA
Veny Fandí: MARTIN KURC!! (= =) =)
Holky to rozjely. I když by se dalo říct, že porota kritikou nešetřila a slzy tekly proudem, diváci je naštěstí ocenili jinak. Druhé semifinále holek

JÁ Paty FANDÍM Z HOLEK:

Celeste Buckingham
pak:Sára Milfajtová
pak:MONIKA POVÝŠILOVÁ
pak:KLAUDIA PAPPOVÁ
pak:ANETA SALAČOVÁ
pak:ALŽBĚTA KOLEČBÁŘOVÁ
pak:GABRIELA GUNČÍKOVÁ
pak:ALEXANDRA VOKÁLIKOVÁ
pak:SIMONA FECKOVÁ
pak:DOROTA DRAGULOVÁ



TOHLE ALE BYLO DOBRÝ,PODLE MĚ↓



Veny fandí: Martin Kurc!!!!!!!!! (=

LADY GAGA-má dnes narozky!!!

28. března 2011 v 19:07 | VENDA A PATY |  ŽIVOTOPISY A NAROZKY
Povolání: Zpěvačka, textařka, skladatelka
Věk: 25
Datum narození: 28. 03. 1986
Místo narození: Yonkers, New York, USA
Znamení: Beran aktuální horoskop »
Výška: 168 cm

Životopis

Její pravé jméno je Stefani Joanne Angelina Germanotta narodila se 28. března 1986 v New Yorku. Je to americká zpěvačka a skladatelka italského původu. Její pseudonym Lady Gaga vznikl podle názvu skladby od skupiny Queen - Radio Gaga.

Od 4 let hraje na piano, ve 13 letech složila svoji první písničku, v 17 byla jedním z dvaceti dětí, kterým se poštěstilo učit se v newyorské umělecké škole Tisch School Of Arts. V roce 2008 vydala svoje zatím jediné album The Fame, kde naleznete hlavně dva její radio hity Poker Face a Just Dance.

Lady Gaga je bývalá spolužačka Parisa Nicky Hiltonových (navštěvovaly stejnou soukromou střední školu s názvem Sacred Heart School na Manhattane) a písně skládala už i pro Pussycat Dolls, Britney Spears a New Kids OnThe Block . Když byla ještě malá holčička, často si prozpěvovala písničky Cyndi Lauper, Michaela Jacksona, její táta ji inspiroval svými oblíbenými kapelami jako Roling Stones či Beatles. Jako mladá holka byla hodně divoká - jednou ji museli zastavit členové ochranky, když tančila na stole v nóbl restauraci Upper West Side. Už tehdy bylo všem jasné, že z ní vyroste pořadné číslo.Z mladé holky z italské rodiny se pomalu stávala exhibicionistka, ale především všestranně talentovaná textařka a zpěvačka, která umí udělat šou na pódiu a dostat lidi do varu. "Byla jsem bavič už jako malá holka a jsem bavič i dnes" říká o sobě Lady Gaga, která si udělala jméno v dolním East Side klubové scény New Yorku tanečním superhitem "Beautiful Dirty Rich". Její vystoupení bývají velmi odvážná - zpívá v bikinách i jiných extravagantních převlecích, které vyžadují odvahu vzít je vůbec na sebe.

"Vždycky jsem milovala rock, pop a divadlo. Když jsem objevila Queen a Davida Bowieho věděla jsem že budu zpěvačka. Až později jsem si uvědomila jak moc mě tihle umělci inspirovali."

Dosažení tak skvělého úspěchu vyžaduje velký talent. Ten, ale Lady Gaga rozhodně nechybí: Gaga je dívka, která se již ve čtyřech letech naučila improvizovat na piáno a ve třinácti letech již skládala balady na piáno. Ve čtrnácti hrávala na piáno v New Yorkských klubech.
Lady GaGa napsala ze svého alba The Fame všechny písničky, přičemž většinu syntetických zvuků na albu nahrála sama.

Většina scénických kostýmu pochází z jejich tvůrčích nápadů.

Lady GaGa má dva psy se jmény Lava a Remus, a můžeme je vidět v klipech Poker Face, Eh Eh (Nothing Else I Can Say) a Lovegame.

V listopadu 2009 Lady GaGa vydáva re-edici albumu "The Fame" pod názvem "The Fame Monster". Je to dvoj-cédéčko: jedno obsahuje všechny hity z albumu "The Fame" a druhá část pod názvem "The Monster" obsahuje 8 zcela nových písniček. První videoklip z tohto albumu je k písni "Bad Romance".


Filmografie

Jako herečka
2009 -The Gospel of Mark for Little Children role: Madja Look
1999 -Rodina Sopránů (Sopranos, The) role: Girl at Swimming Pool #2
Jako producentka
2011 -Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden
Jako skladatelka
2011 -Gnomeo a Julie (Gnomeo and Juliet)
2010 -Brit Awards 2010
2010 -Broken Hearts
2010 -Diva
2010 -Gulliverovy cesty (Gulliver's Travels)
2010 -Karate Kid (Karate Kid, The)
2010 -London Live
2010 -Percy Jackson: Zloděj blesku (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)
2010 -Small Teen, Big World
2010 -Step Up 3-D
2010 -The 62nd Primetime Emmy Awards
2010 -The Big Fat Quiz of the Year
2009 -"Live from Studio Five"
2009 -"The Tonight Show with Conan O'Brien"
2009 -"Trauma"
2009 -"Welcome to the 80's"
2009 -Angela and Friends
2009 -Arthur a Maltazardova pomsta (Arthur et la vengeance de Maltazard)
2009 -Bring It On: Fight to the Finish
2009 -Báječný svět shopaholiků (Confessions of a Shopaholic)
2009 -Family Guy Presents: Seth & Alex's Almost Live Comedy Show
2009 -G-Force
2009 -Glastonbury 2009
2009 -Glee
2009 -Karaoke Revolution
2009 -Melrose Place
2009 -Misfits
2009 -Mission Hollywood
2009 -Parks and Recreation
2009 -Teenage Paparazzi
2009 -The Philanthropist
2008 -Hranice nemožného (Fringe)
2008 -Dokaž to! (Make It Happen)
2008 -So You Think You Can Dance Canada
2008 -That Which We Destroy
2008 -The Inbetweeners
2008 -The Session
2008 -Warehouse 13
2007 -Britain's Got Talent
2007 -Chuck
2007 -Super drbna (Gossip Girl)
2007 -No disparen al pianista
2006 -America's Got Talent
2006 -Dancing on Ice
2006 -The Game
2006 -Ošklivá Betty (Ugly Betty)
2005 -Dancing with the Stars
2004 -Dancing with the Stars
2004 -The Paul O'Grady Show
2004 -The X Factor
2001 -Quelli che... il calcio
1999 -The Early Show
1997 -Městečko South Park (South Park)
1997 -WWF Raw Is War
1992 -"The Tonight Show with Jay Leno"
1992 -E-Explosiv - Das Magazin
1992 -Familie
1989 -Simpsonovi (Simpsons, The)
1985 -EastEnders
1975 -"Saturday Night Live"
1964 -Top of the Pops
1953 -Panorama

NEZAPOMEŇ OSLAVIT...-zajímavé svátky o kterých ještě nevíš

27. března 2011 v 18:57 | PATY |  COOL RADY
21.BŘEZEN-Mezinárodní den zdravého spánku

29.DUBEN-Mezinárodní den tance

2.KVĚTEN-Mezinárodní den ptačího zoěvu

13.KVĚTEN-Světový den koktejlů

15.KVĚTEN-Mezinárodní den rodin

1.ČERVEN-Den dětí

5.ČERVEN-Světový den životního prostředí

21.ČERVEN-Mezinárodní den trpaslíků

6.ČERVENEC-Světový den polibků

12.SRPEN-Mezinárodní den mládeže

13.SRPEN-Den leváků

22.ZÁŘÍ-Evropský den bez aut

1.ŘÍJEN-Mezinárodní den hudby

4.ŘÍJEN-Mezinárodní den ochrany zvířat

5.ŘÍJEN-Mezinárodní den učitelů

21.ŘÍJEN-Světový den televize

CO DĚLAT KDYŽ SE NUDÍŠ V NÁKUPÁKU?-fakt se pobavíte

27. března 2011 v 18:49 | PATY |  COOL RADY
1. vezmi si několik krabiček kondomů a náhodně je dej do nákupních vozíků nakupujícím,kteří se nedívají

2.nastav včechny budíky v oddělení domácích potřeb tak,aby zvonily 5 min po sobě

3.dívej se přímo do bezpečnostní kamery a použij ji jako zrcadlo,štourej se v nose a vyzkoušej si ten nejulítleší obličej

4. podezčele se pohybuj po prodejně a hlasitě si při tom pobrukuj melodii z Mission Impossible

5.vždy,když se ozve hlášení z reprodukturu,stoč se do klubíčka na zem a křič:NE!NE!UŽ ZASE TY HLASY!!!

6.jdi do zkušební kabinky,chvíli počkej a potom začni hlasitě vykřikovat:NENÍ TU TOALETNÍ PAPÍR!