Červenec 2011


new PRŮZKUM-Máš ráda Miley Cyrus?

31. července 2011 v 16:23 | PATY
anketa

Amy Winehouse nalezena mrtvá

31. července 2011 v 16:20 | PATY |  novinky
LONDÝN Problémová popová hvězda Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém domě v Camden na severu Londýna. Příčina smrti stále neznámá.
Amy Winehouse nalezena mrtva foto: Zdroj: Profimedia.cz
Podle zdrojů bylo tělo této 27 leté zpěvačky nalezeno záchrannou službou 23.7. odpoledne kolem 15:45.

V policejním hlášení bylo uvedeno: "Policie byla zavolaná londýnskou záchrannou službou na adresu v Camdem Square NW1 krátce po 16:05 dnešního dne. Dostali informaci, že bylo nalezeno tělo mrtvé ženy.

Při příjezdu policisté našli tělo 27 leté ženy, která byla na místě prohlášena za mrtvou.

Stále se vyšetřují okolnosti smrti. Policisté neuvedli žádnou příčinu smrti a situace není vysvětlená.

Amy nedávno zrušila všechna vystoupení v jejím turné po tom, co si několikrát udělala ostudu na pódiu i veřejnosti.

Objevila se však začátkem tohoto týdne se svojí kmotřenkou Dionne Bromfield v iTunes festivalu, kde Amy prosila fanoušky, ať si zakoupí album této mladé zpěvačky.


David Beckham: Chceme další dítě!

31. července 2011 v 16:17 | PATY |  novinky
Jen co se jim narodilo jedno miminko, přemýšlí už o dalším. Vypadá to, že čtyři děti manželům Victorii a Davidovi Beckham nestačí. Možnost mladšího bratříčka nebo sestřičky připadá Davidovi jako velmi reálná.
David and Victoria Beckham

Zatímco se tatínek rozplývá nad dvoutýdenní holčičkou, kterou pojmenovali spolu s Victorií Seven Harper, mluví za celou rodinu, včetně třech synů: "Rozhodně bychom chtěli ještě jedno. Vždycky jsme chtěli mít velkou rodinu. Pět dětí, to je to správné číslo. Jestli budeme mít štěstí, povede se nám tohoto čísla dosáhnout."

Fotbalová hvězda a jeho manželka, bývalá zpěvačka a návrhářka, Victoria Beckham přivítali na svět Harper 10. července. Její maminka si libuje v tom, jak berou jejich nový přírůstek do rodiny její tři chlapci: "Nedají jí ani chvíli pokoj, což je naprosto úžasné." popisuje.

Je to pro ní novinka. Konečně nová ženská posila do domácnosti. Život mezi čtyřmi muži nebyl asi úplně jednoduchý. "Je to jiné.. mít malou holčičkou. Je taková elegantní." říká Victoria.

Beyonce si vzala rok volna

31. července 2011 v 16:16 | PATY |  novinky
LOS ANGELES Zpěvačka Beyoncé si vzala roční pauzu. Odpočinula si tak od hudebního průmyslu. Nebyla to ovšem jenom obyčejná dovolená. Pokud jste jedna z největších popových hvězd na světě, můžete si dovolit trochu více přepychové zážitky.
Beyonce foto: Zdroj: Profimedia.cz
Beyoncé vzpomíná: "Začalo to být zvláštní..vůbec jsem neměla ponětí, jaký je den a nebo v jakém jsem městě." Dále popisuje, že během slavnostních udělování cen byla většinou myšlenkami nepřítomná. Při přijmutí své ceny měla v hlavě jenom další představení.

Její matka ji údajně říkává, že se musí starat i o své duševní zdraví. V tom je neodbytná. Právě proto Beyonce navštívila různé muzea, baletní představení nebo třeba Velkou Čínskou zeď. Všechny místa, které navštívila, si však nemohla pořádně prohlédnout.

Zpěvačka údajně neměla žádné problémy vyšlapat Velkou Čínskou zeď. Když se podíváte na její dlouhé nohy, nikoho to zřejmě nepřekvapí. "Vlastně jsem v jednu chvíli začala běžet. Ani nevím proč. Schody byly malé. Cítila jsem se jako ve vlastním světě." řekla Beyoncé.

Že by v jejím letadle pouštěli film Rocky?

Každopádně jí pauza pomohla. Beyonce se totiž vrátila s albem zvaným 4, který se stal hitem na obou stranách Atlantiku.

I přes všechno to cestování si zpěvačka údajně odpočinula. Důvodem je to, že místo toho, aby si vzala obrovský batoh jako všichni ostatní turisté, má Beyonce luxusní cestovní autobus a soukromý tryskáč. Cestuje totiž se svým manželem rapperem Jay-Z na jeho světovém turné.

Selena Gomez má dnes narozky!

22. července 2011 v 17:19 | PATY |  ŽIVOTOPISY A NAROZKY
Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 18
Datum narození: 22. 07. 1992
Místo narození: Grand Prairie, Texas, USA
Znamení: Rak aktuální horoskop »
Výška: 165 cm
Členka skupiny: Selena Gomez & The Scene

ŽivotopisUpravit životopis

Jmenuje se Selena Marie Gomez a narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se také seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roli ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped.

Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana - zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu.

Její přestávka skončila v říjnu 2007, kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo. Také hrála ve filmu Moderní popelka 2 - zde si zahrála hlavní roli. Je také rostleskávačka a oblíbená zpěvačka.

Účinkovala také v různých reklamních spotech firem Wal-Mart, Hasbro a T.G.I. Friday's.
V roce 2003 získala malou roli ve filmu Spy Kids 3D. Objevila se i v televizním filmu Walker, Texas Ranger: Trial By Fire. Ve stejném roce získala i svou první hlavní filmovou roli, když ztvárnila postavu Emily Grace Garcia ve filmu Brain Zapped.

V roce 2009 nazpívala klip Send it on společně se svými Disney přáteli: Skupina Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato. Píseň se vyhoupla do prvních příček hudebních žebříčků.

Filmografie

Jako herečka
2011 -Monte Carlo role: Grace
2011 -Muppets, The
2010 -Arthur et la guerre des deux mondes role: Selenia(voice)
2010 -Disney 365
2010 -Disney Parks Christmas Parade Special
2010 -Ramona (Ramona and Beezus) role: Beezus Quimby
2009 -Arthur a Maltazardova pomsta (Arthur et la vengeance de Maltazard) role: Selenia
2009 -Barney: Top 20 Countdown role: Gianna
2009 -Program na ochranu princezen (Princess Protection Program) role: Carter Mason
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Alex Russo
2008 -A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story) role: Mary
2008 -Horton Hears a Who! (Horton) role: Helga
2008 -Sladký život na palubě (The Suite Life on Deck) role: Alex Russo
2007 -Arwin! role: Alexa
2007 -What's Stevie Thinking? role: Stevie Sanchez
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Alex Russo
2006 -Brain Zapped role: Emily Grace Garcia
2006 -Hannah Montana role: Mikayla
2005 -Sladký život Zacka a Codyho (The Suite Life of Zack and Cody) role: Gwen
2005 -Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role: Julie
2003 -Spy Kids 3D: Game Over role: Waterpark Girl
1992 -Barney a jeho přátelé (Barney & Friends) role: Gianna
Jako skladatelka
2009 -"Live from Studio Five"
2009 -Arthur a Maltazardova pomsta (Arthur et la vengeance de Maltazard)
2009 -Program na ochranu princezen (Princess Protection Program)
2008 -A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story)
2008 -Tinker Bell
2005 -Dancing with the Stars

Dominika Kadlčková má dnes narozky!

22. července 2011 v 17:15 | PATY |  ŽIVOTOPISY A NAROZKY
Povolání: Modelka, herečka
Věk: 22
Datum narození: 22. 07. 1989
Místo narození: Praha, Československo
Znamení: Rak aktuální horoskop »
Výška: 175 cm

ŽivotopisUpravit životopis

Herečka a modelka Dominika Kadlčková se narodila 22.7.1989 v poslední den vlády znamení Raka. Vyrůstala v Praze (Vršovicích), kde také navštěvovala základní školu - U Roháčkových kasáren. Když byla v páté třídě, tak přešla na taneční konzervatoř. Důvodem toho bylo, aby se mohla rozvíjet ve svém snu, kterým byl tenkrát balet. Zdravotní potíže ji ale donutily od této profese odejít a tak se začala věnovat herectví.

Svou první televizní roli a současně také první roli v životě dostala v nekonečném seriálu televize Nova Ulice, kde dostala roli Adriany Peškové, vnučky Vlastimila Peška v podání Rudolfa Hrušínského. Právě touto rolí se zapsala do podvědomí diváku a získala si tak jak slávu a obdiv, tak i zájem médií. Od té doby je totiž pravidelným objektem zájmů některých novinářů a medií.

Ulici opustila poté, co se rozhodla dát se na dráhu modelky, což se jí celkem zatím dobře daří. Dokonce pobývala měsíc v samotném Miláně - tedy městě módy. Mimo jiné také již byla pracovně ve Velké Británii anebo třeba v daleké Číně.

Jediným celovečerním filmem, kde si prozatím Dominika zahrála a kde jsme ji i mohli vidět, byla komedie Martina Kotíka Vy nám taky šéfe. Tam si zahrála blonďatou sekretářku Alžbětu.


Filmografie

Jako herečka

2008 -Vy nám taky, šéfe! role: Alzbeta
Vy nám taky, šéfe!, Dominika Kadlčková
Seznam modelek

TANEČNÍ TÁBOR 2011-se STARDANCE I.-tedy i s MAHU BOČANOVOU-část2.

20. července 2011 v 18:09 | PATY |  MY 2.rubrika


dcera MAHULENY BOČANOVÉ MÁRINKA:↓

KARNEVAL

SUUUPER OPTICKÝ KLAM

20. července 2011 v 17:48 | PATY |  SRANDIČKY

TANEČNÍ TÁBOR 2011-se STARDANCE I.-tedy i s MAHU BOČANOVOU

19. července 2011 v 17:42 | PATY |  MY 2.rubrika
KAŽDOROČNĚ S VENDOU JEZDÍME NA TANEČNÍ TÁBOR STARDANCE,KDE KAŽDÝM ROKEM JE MAHULKA SE SVOJÍ DCEROU(má mozkovou obrnu)MÁRINKOU.Nesměř u Velkého Meziříčí

TYTO FOTKY NEJSOU ANI TAK PRO VÁS,SPÍŠ NÁM VENPĚ SLOUŽÍ JAKO GALERIE A SPOMÍNKY NA NEJLEPŠÍ TÁBOR A ZÁŽITKŮ



herečka,moderátorka-MAHULENA BOČANOVÁ NAŠE KÁMOŠKA

FLAŠKA
MISS

robin:vedoucí náš.tanečník:↓

to je kluk!!!!!↓↓↓↓↓
vokurka(Kája Vokurková)VOKURKA-6.LET JÍ JE

VENPA
POLOVINA FOTEK :D